Expertise

IMCG stärker innovationstjänst med världsledande IT-verktyg

2015-04-21

IMCG är mångåriga specialister på att leda innovation. Vi stärker nu vår expertis med det världsledande IT-verktyget Hype Innovation, som hjälper företag att ta fram goda innovationer och driva dem hela vägen från idé till marknad.

– Hypes kärnverksamhet är precis samma som IMCG:s, att stötta bolag med innovation. Deras verktyg blir ett väldigt bra stöd i det arbetet. IMCG har alltid valt att jobba med de bästa globalt och i de utvärderingar vi har sett rankas Hype Innovation där, säger Magnus Andersson, partner på IMCG.

I tjänsten Innovation Management driver IMCG strukturerade idékampanjer: en modell för öppen innovation där idéer samlas in från anställda, partners, leverantörer och kunder. Idéerna värderas och utvecklas för att kunna placeras i affärskoncept, där de ska omsättas till marknadsnytta.

– Hype har kontinuerligt utvidgat sitt nätverk av samarbeten över hela världen, i synnerhet med välrenommerade innovationskonsulter. Det gläder oss att IMCG vill representera oss i den viktiga regionen Skandinavien och dessutom tillföra förstklassig innovationsexpertis inom EU-projekt över hela Europa, säger Dietmar Breyer, försäljningschef på Hype Innovation.

Hype Innovation är en globalt ledande tillverkare av IT-verktyg för innovationsledning med över 14 års erfarenhet och kunder över hela världen. Hype bildar basen i innovationsprogram hos storbolag som Volvo Lastvagnar, SCA, Stora Enzo, Siemens, Nokia, Bombardier, Bosch och Deutsche Post DHL.