Bli en del av IMCG

Affärsutvecklare – expert offentlig finansiering

Ansök senast 15 januari 2021

IMCG håller en stark position som en av Europas mest framstående projektutvecklare och partner inom EU:s olika forsknings- och innovationsprogram. Vi har lång erfarenhet och prisad expertis för hur ett utvecklingsprojekt ska bedrivas – från idé och ansökan till konsortium och genomförande. Såväl nationellt som internationellt.

Som konsulter inom affärsutveckling arbetar vi dels med leverantörer av innovativa lösningar med behov av offentlig finansiering och marknadsföring för tillväxt, dels med etablerade företag och städer som vill implementera nya lösningar. Ofta hittar vi synergier och skapar framgångsrik matchmaking mellan de olika grupperna.

Bara de senaste åren har IMCG utvecklat projekt, designat ansökningar och varit del av konsortium som genererat hundratals miljoner kronor för utveckling till städer, akademi och näringsliv. IMCG siktar på att bli Europas främsta aktör för affärsutveckling i hållbara smarta städer.

Vi söker

Nu söker vi dig som är senior affärs- eller verksamhetsutvecklare med erfarenhet av att designa projekt där många parter samverkar.

Du vet vikten av “impact”, dvs nyttiggörande och tillväxt, för att lyckas inom offentlig finansiering. Du har idag ett utvecklat brett nätverk inom företag, akademi och institut som kan vara relevant för tjänsten.

Tjänsten innebär

Koordinering och avancerad produktion av ansökningar, konsortieutveckling och ansvar för kundrelationer. Du kan också vara aktuell som projektledare eller arbetspaketledare inom de projekt som våra ansökningar resulterar i.

Efterfrågad erfarenhet

Vi ser att du hittills har utvecklat ett flertal godkända ansökningar inom exempelvis programmen:  Horisont 2020, InnoEnergy, Climate-KIC, Eurostars.

Tidigare erfarenhet av affärsutveckling och innovationsledning kopplat till stora kollaborativa innovationsprojekt ser vi som en merit. Din nivå på engelska i skrift och tal är mycket god.

På IMCG arbetar vi alltid i team och söker dig som är en sann lagspelare. Som senior medarbetare deltar du även i företagets marknadsföring och införsäljning av nya konsultuppdrag. Du behöver därför ha både förmåga och stort intresse av att driva IMCGs affärer framåt.

Om oss

Vi hjälper företag, akademi och myndigheter att nå ut med satsningar som möter dagens samhällsutmaningar. Med tjänster inom projektutveckling, affärsutveckling och verksamhetsutveckling, finansiering, innovation och kommunikation vill vi bidra till den smarta hållbara staden. IMCG har kontor i Göteborg, Malmö och London.

På IMCG blir du en del av ett växande företag. IMCGs medarbetare är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att vi tillsammans verkar för att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden.

Ansök senast

Sista dag att ansöka om tjänsten är den 15 januari.
Skicka din ansökan till: Kamil.zajaczkowski@imcginternational.com 

Bifoga cv tillsammans med ett personligt brev samt minst två utvärderingar av godkända ansökningar som styrker din kompetens inom tjänsten. Ansökningar utan arbetsprover kommer inte att beaktas eller återkopplas.

Tillträde enligt överenskommelse.

Utbildning/anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

För tjänsten krävs adekvat akademisk utbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt minst fem års arbetslivserfarenhet inom nämnt tjänsteområde. Anställningen är tillsvidare med en provanställning om 6 månader. Heltid. Tjänsten är placerad i Göteborg.