Kommunikation

IMCG handplockade för att föreläsa om mobilfilm

2017-09-15

Marknadsföring med video på nätet växer så det knakar och det gäller att hänga med. Det handlar konferensen ’Nytt inom video på nätet’ om och IMCG är inbjuden talare.
– Det känns väldigt bra att vår kunskap uppmärksammas och får ta plats, säger Maria Dahlin videoexpert på IMCG.

Den 25 september hålls Atomer och Bitars konferens på Bonnier Conference Center i Stockholm. Under dagen kommer tio experter inom video på nätet att föreläsa och dela med sig av sina erfarenheter.
– Inför våra konferenser gör vi alltid noggrann research, för att hitta de bästa talarna inom respektive ämne, säger Pär Ström, företagsledare på Atomer och Bitar.

Handfasta tips
Bland annat kommer representanter från Ving att prata om filmer för sociala medier, Kungälvs kommun om satsningen att bli Sveriges bästa kommun på egenproducerad film och IMCG håller i punkten: Med mobilen i högsta hugg!
– Det blir en dragning där handfasta tips ska väcka nyfikenhet hos åhörarna. Jag hoppas att de kommer tänka ’det där vill jag testa’ när de lyssnat, säger IMCGs videoexpert Maria Dahlin.

Kurs Filma med mobilen
IMCG har under en längre tid erbjudit kursen ”Filma med mobilen: använd video i din marknadsföring” en kurs som efter goda kundomdömen är både omtalad och eftertraktad. Maria Dahlin på IMCG har över 10 års erfarenhet inom tv-branschen och har använt mobilen som verktyg under både allvarliga nyhetsrapporteringar som invigningar och happenings.
– En mobiltelefon kanske ger inte samma kvalitet som en stor videokamera, men använder man den på rätt sätt kan det bli riktigt bra produktioner på ett enkelt och smidigt sätt. Bäst av allt – verktyget ligger oftast redan i din ficka, säger Maria Dahlin.