IMCG

Sommar och sol – vi ses i augusti igen

2018-07-04

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Under 2018 har vi till exempel varit med och bidragit med nya projektmiljoner, pressklipp och affärs- och organisationsutveckling till våra kunder. Något som verkligen gör skillnad. Men nu är det dags för lite semester. Under veckorna 28, 29 och 30 håller vi kontoret stängt så att vi, med full kraft, kan ta oss an nya härliga utmaningar och uppgifter till hösten.

Sommaren bjuder väl alltid på sol och lata dagar, eller hur är det nu igen? Vi vill med denna lilla film önska alla våra kunder, vänner och bekanta en fantastisk sommar och vi ser fram emot spännande samarbeten i höst.


Behöver ni nå oss på IMCG i ett akut ärende vänligen kontakta:

Jonas Norrman, Vd och ansvarig för innovationstjänster:
jonas.norrman@imcg.se
0766 – 36 53 01

Magnus Andersson, affärsutvecklingschef,
magnus.andersson@imcg.se
0766 – 36 53 02

Anna-Karin Dahlin, strategisk kommunikationschef,
anna-karin.dahlin@imcg.se
0766 – 36 53 07

Vi ses och hörs i augusti igen!