IMCG

IMCG second hand – gratis julklappar

2018-11-30

Svårt att komma på julklappar? Lugn. I år kan IMCG-tomten hjälpa dig.
Nu satsar företaget på second hand där allt ges bort gratis.
Hörde vi ett ho ho ho?

Under december skänker IMCG perfekta prylar och kläder, som du själv kan ge bort i julklapp. Mindre köphets och mer tanke.
– Målsättningen är att få fler att välja återbruk i jul istället för att köpa nytt, säger Anna-Karin Dahlin, strategisk kommunikationschef på IMCG.

Vad finns i säcken
Hui Research utsåg i år det återvunna plagget till årets julklapp. Det vill säga kläder som är helt eller delvis tillverkade av återvunna material alternativt är second hand. IMCG vidgar dock perspektivet och i företagets tomtesäck återfinns förutom kläder exempelvis även porslin och böcker. Håll utkik efter trendkappan, superbarnboken, Höganäskoppen eller de perfekta vintagevaserna för inredningsstilleben. Bara för att nämna några.

Så går det till
Medarbetarna på IMCG har bidragit med saker från sina egna hem för att ge kläder och prylar en ny chans som julklapp till någon annan. Konsumtion som både är smart och hållbar. Under december presenteras en sak i taget på företagets Facebooksida. Under varje inlägg är det sedan fritt att på bästa sätt motivera varför just du ska få den julklappen att ge vidare inom din egen familj eller vänkrets. Så in och följ så att du inte missar något.

Den 4 december 2018 presenteras första julklappen!

IMCG utser vinnare. Beslut går ej att överklaga. Julklapparna hämtas i Göteborg på IMCGs kontor.