IMCG

Vill du göra skillnad? Då kommer du att trivas hos oss.

2019-01-14

På IMCG är vi ett engagerat team som älskar att hjälpa företag att göra skillnad på riktigt. Tillsammans med våra kunder skapar vi affärsnytta, effektiviserade arbetsprocesser och positionerande kommunikation med utgångspunkt i dagens och framtidens samhällsutmaningar.

Vi arbetar med uppdrag som främjar mer miljöteknik och klimatsmarta produkter och tjänster på marknaden. Vi är med i innovationsprojekt som tar fram nya tekniker för vattenhantering i resurskrävande industrier, vi arbetar med framtidens batteriindustri, spännande IoT-lösningar för klimatövervakning och vi hjälper fastighetsaktörer att positionera sig inom hållbar stadsutveckling. För att nämna några exempel.

Vårt arbetsområde är brett, infallsvinklarna många men målet alltid tydligt.

Vi är ett konsultföretag som lyckas överträffa våra kunders förväntningar. Vi tror stenhårt på att en sådan leverans kräver att våra medarbetare trivs hos oss och har kul på jobbet.

Just nu har vi två lediga tjänster:
* Projektledare
* Affärsutvecklare – expert offentlig finansiering

Läs mer om tjänsterna genom att klicka på dem ovan. Ansök senast den 15 januari 2019. 

Som anställd på IMCG ges du eget ansvar, utvecklande arbetsuppgifter och möjlighet att växa i din yrkesroll. Det är inte alltid någon annan kan ge dig information eller vägriktning utan du måste själv vilja undersöka och föra projekt framåt. Ha förmågan och kreativiteten att hitta lösningar.

En företagstillgång är att vi som arbetar på IMCG har olika bakgrund, yrkeserfarenhet och utbildning. Hos oss möter du kaffeälskare, trumpetare och orienterare som är allt ifrån slipade kommunikatörer och superadministratörer till drivande innovationsprojektledare och nördiga finansieringsexperter som kan allt om EU-ansökningar. Vi tycker mycket om varandra – både som kollegor och glada vänner.

En annan styrka är att vi tar del av varandras kunskaper. Vi utvecklas och lär oss nytt. Vi strävar efter en jämn fördelning av män och kvinnor på arbetsplatsen. Och för oss är det viktigt att du som medarbetare har en balans mellan arbete och privatliv.

För ett uppdaterat nyhetsflöde kring IMCG – följ oss på Facebook och LinkedIn samt prenumerera på vårt nyhetsbrev.