IMCG

Ledig tjänst – Sök jobb på IMCG

2019-04-02

Vill du arbeta som kommunikatör på en dynamisk och rolig arbetsplats där du får sätta tänderna i spännande innovationer, miljöteknik och hållbar samhällsutveckling? Vår kommunikatör och videoexpert ska vara föräldraledig och nu har du chansen att bli en del av vårt härliga team. Ansök senast den 22 april 2019.

IMCG hjälper företag, akademi och myndigheter att nå ut med satsningar som möter dagens samhällsutmaningar. Med tjänster inom strategisk kommunikation, finansiering och innovation vill vi bidra till den smarta hållbara staden. IMCG har kontor i Göteborg, Malmö och London. På IMCG blir du en del av ett växande företag. Våra medarbetare är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att vi tillsammans verkar för att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden.

Just nu söker vi en kommunikatör med videokompetens

Vi ser att du är driven och trygg i din yrkesroll och lika gärna producerar rörligt material för webb och sociala medier som att lägga en kommunikationsstrategi eller skriver en vass nyhetsartikel. Du blir en del av IMCGs strategiska kommunikationsgrupp och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har minst ett par års erfarenhet av att producera och redigera rörligt material. Du filmar och paketerar video i olika format som explainers, nyhetsklipp eller manusskrivna reportage. I tjänsten ingår  även med traditionell pr och research, att ta fram kreativa marknadsinsatser och enkla kampanjer för sociala medier samt att bidra med textunderlag till rapporter och ansökningar. Anställningen är ett vikariat med stor möjlighet till förlängning. Tjänsten omfattar heltid och är placerad i Göteborg.

Läs mer om tjänsten här. Ansök senast den 22 april 2019.