IMCG

Sverige och Chile stärker IoT-banden

2019-09-23

Sverige och Chile fördjupar samarbetet kring IoT, Internet of things då en svensk delegation bestående av svenska IoT-företag och organisationer besöker Chiles huvudstad Santiago i slutet av november. IMCG arrangerar resan för att sprida goda och hållbara tekniklösningar.

Är ni ett företag inom IoT som vill hitta nya marknader finns nu chansen att delta på en delegationsresa för att möta den chilenska IoT-branschen. Höstens möte kommer ha fokus på luft- och vattenmätning, men även mobilitet och ”det lekfulla internet”.
– Det kommer bli många intressanta möten. Sverige och Chile har både många skillnader och likheter och jag tror att de företag som möts i Santiago kommer få med sig mycket nyttigt hem, säger Frida Barrett, projektledare på IMCG.

Visa vad man har på en ny marknad
Sverige har många spännande företag med smarta IoT-lösningar på stads- och samhällsproblem och delegationsresan innebär både möjligheter att visa upp vad man har på en ny marknad, men samtidigt få möjlighet till informationsutbyte. Något Sverige och Chile har gemensamt är att vi ser behovet av och vill skapa medborgarengagemang. Hur kan vi skapa det? Detta är en av frågorna som vi kommer att diskutera, säger Frida Barrett.

Fortfarande plats kvar
Det finns fortfarande ett par platser kvar, så är någon intresserad, hör av er så snart som möjligt till Frida Barrett: frida.barrett@imcg.se.

Läs den preliminära agendan för Chile-delegationen.