Nyhetsbrev

Första numret av Inblick & Utsikter ute!

2020-12-02

December 2020: Första numret av IMCG:s nyhetsbrev Inblick & Utsikter är ute! Vi ger inblick i vad vi sysslar med på IMCG och vad som är på gång. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad på det senaste inom hållbara affärer med impact-fokuserade nyheter.

Nytt namn och ny webb
Förra året påbörjade vi ett strategiarbete med sikte på år 2023. Inte visste vi då att detta år skulle bli så händelserikt – både i samhället och även för oss på IMCG.

Vi är stolta att vi, trots all turbulens, tillsammans som ett team under hösten lyckats införa den nya strategin. Det som syns mest utåt är att vår nya snygga webb är på plats sedan några veckor. I samband med det byter vi också fullt ut till att använda imcginternational.com, på webben och i mailen. Genom namnbytet till Impact Management Consulting Group förtydligar vi att IMCG erbjuder stöd för att nå den effekt som våra kunder siktar på med sina affärsutvecklingsprojekt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev – Inblick & Utsikter – och håll dig uppdaterad på det senaste inom hållbara affärer med impact-fokuserade nyheter.

Några av våra rubriker i senaste numret:
* Svensk innovation när den är som bäst!
* Ny styrelseordförande med fokus på impact och förändring
* Låt inte projektresultaten hamna i skroten – 7 tips för IP i utvecklingsprojekt

Läs vårt senaste nyhetsbrev här

Vill du ta del av nästa nummer?

PRENUMERERA