Kommunikation

Lediga tjänster – Sök jobb på IMCG

2018-12-20

IMCG stärker teamet och söker två nya medarbetare.
Är du vår nya projektledare eller affärsutvecklare med expertis inom offentlig finansiering? Härligt!
Ansök senast den 15 januari 2019. Vi är nyfikna på dig.

IMCG hjälper företag, akademi och myndigheter att nå ut med satsningar som möter dagens samhällsutmaningar. Med tjänster inom strategisk kommunikation, finansiering och innovation vill vi bidra till den smarta hållbara staden.
På IMCG blir du en del av ett växande företag. Våra medarbetare är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att vi tillsammans verkar för att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden.

Just nu har vi två lediga tjänster:

Projektledare
IMCG är engagerade i ett flertal nationella och internationella innovationsprojekt inom hållbar samhällsutveckling. Vi söker en erfaren och driven projektledare då två satsningar, med inriktning på attraktiva stadsmiljöer och Internet of Things, nu går in i strategiskt viktiga faser (marknadsintroduktion och internationalisering).

Vi önskar en rutinerad projektledare eller Innovation Manager / innovationsprojektledare, med erfarenhet av offentligt finansierade stadsutvecklingsprojekt. Du är en driftig genomförare som kan identifiera risker, behov och möjligheter och utifrån det föreslå och verkställa effektiva insatser. Du säkerställer att resultaten kommer partners, kunder och samhället till godo. Du är social, mycket kommunikativ och arbetar effektivt med partner- och kundrelationer för att säkerställa nya konsultuppdrag.

Läs mer om tjänsten här. Ansök senast den 15 januari 2019.

Affärsutvecklare – Expert offentlig finansiering
IMCG håller en stark position som en av Europas mest framstående projektutvecklare och partner inom EU:s olika forsknings- och innovationsprogram. Vi har lång erfarenhet och prisad expertis för hur ett utvecklingsprojekt ska bedrivas – från idé och ansökan till konsortium och genomförande.

Som konsulter inom affärsutveckling arbetar vi dels med leverantörer av innovativa lösningar med behov av offentlig finansiering och marknadsföring för tillväxt, dels med etablerade företag och städer som vill implementera nya lösningar. Ofta hittar vi synergier och skapar framgångsrik matchmaking mellan de olika grupperna. IMCG siktar på att bli Europas främsta aktör för affärsutveckling i hållbara smarta städer.

Vi söker dig som är senior affärs- eller verksamhetsutvecklare med erfarenhet av att designa projekt där många parter samverkar. Främst kopplat till EU-programmet Horisont 2020. Inom tjänsten arbetar du med koordinering och avancerad produktion av ansökningar, konsortieutveckling och ansvar för kundrelationer. Du kan också vara aktuell som projektledare eller arbetspaketledare inom de projekt som våra ansökningar resulterar i.

Läs mer om tjänsten här. Ansök senast den 15 januari 2019.