Jobba hos oss

DRIVS DU AV ATT GÖRA SKILLNAD PÅ RIKTIGT? DÅ KOMMER DU ATT TRIVAS HOS OSS

Vi på IMCG är ett engagerat team som älskar att hjälpa företag att göra skillnad på riktigt. Tillsammans med organisationer skapar vi affärsnytta med utgångspunkt i dagens och framtidens samhällsutmaningar.

Är du intresserad av IMCG som arbetsgivare uppmanar vi dig att följa oss på Facebook och LinkedIn samt prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se när våra rekryteringsannonser publiceras. Du är även välkommen att mejla oss din spontanansökan.

Vi är konsulter som alltid strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi tror stenhårt på att en sådan leverans kräver att alla våra medarbetare trivs hos oss och har kul på jobbet.

Som anställd hos IMCG ges du eget ansvar, utvecklande arbetsuppgifter och möjlighet att växa i din yrkesroll. Våra kontor hittar du i Göteborg, Malmö och London.

Vi vet att det är en tillgång att vi som jobbar här har olika bakgrund, yrkeserfarenhet och utbildning. Hos oss möter du kaffeälskare, trumpetare och orienterare som är allt ifrån slipade kommunikatörer, superadministratörer och drivande innovationsprojektledare till nördiga finansieringsexperter som kan allt om EU-ansökningar. En styrka är att vi tar del av varandras kunskaper, ständigt utvecklas och lär oss nytt. Vi strävar alltid efter att ha en jämn fördelning av män och kvinnor. Och för oss är det viktigt att du som medarbetare har en balans mellan arbete och privatliv.

Vi är mitt i en tillväxtfas med sikte på att bli fler medarbetare.

För ett uppdaterat nyhetsflöde kring IMCG och för att se när våra rekryteringsannonser publiceras –  följ oss på Facebook och LinkedIn samt prenumerera på vårt nyhetsbrev.