Verksamhetsutveckling

Kan NÅGON samla in och sammanställa information?

2020-11-05

När ledningsgruppen fattar beslut som påverkar verksamhetsutvecklingen  behövs ofta extern information. Att samla in den kanske inte är så svårt, men vem ska göra det? Och vem kan sammanställa den och dra slutsatser så att det blir enkelt för ledningen att komma vidare?

Det borde finnas någon som kan göra detta. Någon som kan rycka in och bara få det gjort. Konstigt nog verkar denna ”någon” inte jobba på just det företaget där du jobbar. Alla är ju upptagna med sitt.

På IMCG är vi vana att hoppa in med kort varsel för att göra precis sådant som ledningsgruppen önskar att någon ska göra. Marknadsanalyser, omvärldsanalyser, informationsinsamling, rapporter, djupdykningar och scanningar av ett visst område eller en bransch – ja, allt detta är exempel på vad vi gör.

Sitter du just nu och har ett ärende som inte någon på ditt företag kan ta sig an? Ring någon på IMCG! Vi kan börja med ett online-möte och en online-kaffe, så ser vi snabbt vad vi kan göra för dig.