Hållbara affärer
Energi

Använd EU-medel för att förverkliga dina hållbara affärer

2021-03-19

Är du från ett energibolag, fastighetsbolag, stad eller kommun? Ta del av en helt ny samverkan för att tackla utmaningar inom energibranschen – Celsius.  Prova på medlemskapet redan den tisdagen 23/3. Delta i ett webinarium om Horizon Europe och få inspiration kring hur EU-medel kan användas för att realisera hållbara affärer.

Svenska värme- och kylmarknaden står inför många stora och svåra utmaningar. Utvecklingen går rasande fort och det är omöjligt för t ex energibolag att driva framtidsfrågor på egen hand. Samverkan krävs mellan städer, energibolag och fastighetsbolag. Ett viktigt perspektiv är hur värme- och kylmarknaden påverkar helheten.  Energimyndigheten och EU-kommissionen har valt att satsa pengar på Celsius.  ett innovationskluster som drivs av Johanneberg Science Park, RISE, och IMCG .

Bli medlem i Celsius

Genom ditt medlemskap i Celsius får du chansen att ligga i framkant vad gäller utvecklingen på värme- och kylmarknaden. Såväl i Sverige som inom Europa. Celsius har genom sitt mycket stora kontaktnät inom EU-administrationen samt europeiska städer mycket god möjlighet att hjälpa ditt företag med vad du behöver veta för att klara framtidens utmaningar. Inom Celsius vill vi bidra till att goda exempel utvecklas och blir till nytta för fler. Allt detta gör vi i syfte att minska klimatbelastningen.

När du är medlem i Celsius får du möjlighet att tillsammans med branschkollegor och de experter som är knutna till Celsius få tillgång till bland annat EU-expertis, Kompetensutvecklare och Affärsutvecklare. Dessutom är både du och dina kollegor varmt välkomna att delta vid alla de intressanta webinarier som vi anordnar under året. Ett sådant redan nu på tisdag!

Prova på medlemskap – delta på webinarium den 23/3 kl 12.55-14.00

Prova på att vara medlem i Celsius! Delta i webinarium tisdagen den 23/3: Använd EU för att förverkliga era hållbara affärer.

Agenda

  • När är stöd relevanta, och vad kan du förvänta dig för fördelar?
  • Introduktion av EU:s ramprogram Horizon Europe
  • Kommande relevanta utlysningar matchade för Celsius medlemmar
  • Celsius nivåer av engagemang
  • Diskussion

För att få länk till webinariet, meja Mats Tiborn,  senast kl. 10 den 23/3; mats.tiborn@imcginternational.com .