Finansieringsmöjligheter
Finansering

Hitta rätt i djungeln av finansieringsmöjligheter

2021-06-11

Det finns en rad olika finansiering att söka – både regionalt, nationellt och på EU-nivå – för projekt som bidrar till ett mer hållbart samhälle. Att hitta rätt finansiering är svårare än man tror.

På IMCG är vi väldigt nyfikna på vad du och din organisation har på gång. Kanske kan vi bidra till att förverkliga era planer genom att faktiskt hitta rätt finansiering? Boka möte med våra experter den 25 augusti.

Sitter du med planering för satsningar och projekt som på ett effektivt sätt ska bidra till att ställa om er verksamhet – eller kanske en hel bransch – till att bidra till ett hållbart samhälle med mindre klimatpåverkan? Bra! Då är du som många andra. Vi är många som vill bidra till en bättre värld. Men har du dessutom fullständig koll på hur dessa projekt och omställningsprocesser ska finansieras – under hela projekttiden –  så är du smått unik.

Stöd i att utveckla en vinnande ansökan

IMCG är experter på att hitta den finansiering som passar bäst för just våra kunders strategiska planer. Det vill säga, vi uppmuntrar företag att söka finansiering för sådant de brinner för och som de har som mål att genomföra ändå.

”Förutom att hitta rätt finansiering så är vi dessutom skickliga på att tillsammans med våra kunder skriva ansökningar som leder både till ökad affärsutvecklingsinsikt och finansiering för att förverkliga planerna, säger Ulrika Wahlström, Marknads- & Säljchef, tillika affärsutvecklingskonsult och delförfattare av finansieringsansökningar på IMCG

Onsdagen den 25 augusti har IMCG experter på plats som gärna tar ett teamsmöte med just dig för att prata mer om era utmaningar och möjligheter. Hör av dig till Ulrika Wahlström för att boka in ett möte.