Energi

Här är vårens Celsius-eventprogram för värme och kyla

2022-03-01

Celsius Innovationskluster, som leds av Johanneberg Science Park och IMCG, samlar energibolag över hela Sverige, såväl i mindre städer som i de största. Genom webinarier och kunskapsforum skapar innovationsklustret dialog mellan aktörerna och påskyndar energiomställningen inom värme och kyla.

– Som medlem i Celsius Innovationskluster får man stöd i att komma över de hinder man har för att förverkliga sitt projekt. Det kan vara finansiellt, tekniskt eller affärsmässigt. Det kan även handla om policy- och regulatoriska utmaningar, säger Magnus Andersson, IMCG.

Celsius stöttar genom inspirationswebinarier och kunskapsforum och även genom direkta möten mellan Celsius medlemsföretag.

Nu har finns nya event för medlemsföretagen att delta i.

Läs mer på Celsius Innovationsklusters hemsida.