IMCG

Lill Andréasson blir konsultchef och affärsutvecklare på IMCG

2021-03-05

Nu kliver Lill Andréasson in som konsultchef och affärsutvecklare på IMCG. Lill har drivit eget företag i närmare tjugo år och har lång erfarenhet av att utveckla, driva och leda organisationer i olika utvecklingsfaser. – Det är superkul att Lill vill jobba hos oss. Lill är en erfaren ledare, konsult och affärsutvecklare vilket blir jättebra för både våra kunder och för oss som företag, säger Jonas Norrman, vd på IMCG.

– IMCG:s styrka ligger i nätverket, den unika kunskapen och förmågan att ligga steget före, vilket är otroligt viktigt när man jobbar med utveckling och förändring. Jag är imponerad över kompetensen IMCG byggt upp, säger Lill Andréasson, konsultchef på IMCG.

Det som lockade Lill till IMCG var framförallt IMCG:s sätt att arbeta med finansiering- och investeringslösningar. Inte minst i stora förändringsprocesser, men också att knyta omställningsprocessen till hela värdekedjan.

– Man kan prata om vilka fantastiska lösningar som helst, men finns inte finansiering är det svårt att få till förändring i den omställning vi står inför, fortsätter Lill.

Lill är en resultatinriktad doer som älskar utveckling. För henne handlar det ofta om att våga ta första steget för att kunna förnya och förändra. När bollen väl är satt i rullning, då är också processen igång, och då kommer man vidare, menar hon.

– Utveckling har varit den genomgående tråden i mitt yrkesverksamma liv och givit mig verktyg som verkligen fungerar. Det är lätt att säga att man vill förändra och utveckla, IMCG jobbar med IMPACT i fokus, impact är ett starkt ord, det är förändring på riktigt.  Vilken bra fråga att ställa till sig själv varje morgon – vad vill jag bidra till att förändra idag?

Fotografi: Martina Wärenfeldt