Nyhetsbrev

Oktobernummer av Inblick & Utsikter!

2021-10-25

Oktober 2021: Femte numret av IMCG:s nyhetsbrev Inblick & Utsikter! I vårt nyhetsbrev ger vi inblick i vad vi sysslar med på IMCG och vad som är på gång. Prenumerera och håll dig uppdaterad på det senaste inom hållbara affärer med impact-fokuserade nyheter.

5 tips att uppdatera din digitala affärsmodell

Under de senaste åren har flera företag och organisationer helt fått ompröva sin inställning till digitala verktyg – eftersom det blivit en viktig aspekt av tjänsterna. Vissa organisationer har utvecklat digitaliseringsstrategier. Men nyckeln är att genomföra dessa så att vi kan dra nytta av tekniken för att digitaliseringen ska bli verklighet.

Framtidens värme och Kyla

Tillsammans med Energiforsk, Johannaberg Science Park och Celsius innovationskluster ska vi på IMCG stötta med strategisk kommunikation för forsknings- och innovationsprogrammet Termo – som ska bidra till utveckling av framtidens värme och kyla.

Du som elkund kan bidra i energiomställningen

Det växer nu fram en mängd sätt för elkunden att påverka sina kostnader och samtidigt bidra till energiomställningen. En viktig roll man som elkund kan ta är att bidra till ett stabilt elnät, en avgörande fråga för elektrifieringen.

Hur löser vi bäst vår kapacitetsbrist i näten?

Några rubriker i senaste numret

  • Pandemin har påskyndat digital transformation
  • Årlig genomgång av affärsmodell och affärsplan
  • Innovationer inom värme och kyla tar plats
  • Allt enklare att som elkund bidra i energiomställningen

LÄS SENASTE NUMRET HÄR

Person som ligger på en soffa och läser bok

Related content