Nyhetsbrev

Decembernummer av Inblick & Utsikter!

2021-12-20

December 2021: Sjätte numret av IMCG:s nyhetsbrev Inblick & Utsikter! I vårt nyhetsbrev ger vi inblick i vad vi sysslar med på IMCG och vad som är på gång. Prenumerera och håll dig uppdaterad på det senaste inom hållbara affärer med impact-fokuserade nyheter.

julhälsning från imcg international

På IMCG är vi vana vid att blicka framåt. Ibland väldigt långt framåt. Vi söker finansiering där resultatet kanske står klart om tio år. Vi är med i EU-projekt där vi letar efter framtida affärsmodeller. Vi hjälper företag att omvärldsbevaka, digitalisera och utmana sig själva. Vi stöttar med kommunikation som ska hjälpa någon att hjälpa någon.

Men när året går mot sitt slut, då behöver man få hämta andan och blicka bakåt. Hur blev 2021, vad har vi utvecklat, vilka lärdomar kan vi dra, vad tar vi med in i 2022 och framför allt – vilka människor har vi haft det stora nöjet att få arbeta med under året som gått?

Internt på IMCG har vi under 2021 fått välkomna flera nya medarbetare, och just nu råder det faktiskt en lite otålig stämning hos oss. Här finns så många spännande tankar och idéer om vad vi kan göra framöver att hälften vore nog. Men hälften är ju sällan nog. Man vill ju så ofta göra allt. Så nu tar vi lite helgledigt, går hem och käkar risgrynsgröt, läser julklappsböcker, träffar släkt och vänner på det avstånd som Tegnell bestämmer, drar tomten i skägget och firar in det nya året. Sedan kommer vi tillbaka, otroligt sugna på att göra vårt allra bästa för att tillsammans med er förbättra världen. Ett mål så gott som något.

Vi önskar er en fantastiskt God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

EU stöd till koldioxidinfångning

Vi är stolta att kunna meddela att vår kund Stockholm Exergi blivit utvald som ett av sju projekt inom EU:s nya klimatsatsning EIF, European Innovation Fund! IMCG har tillsammans med Granitor (före detta Midroc) deltagit från start med ansökandesign och projektledning.

4 husregler i ansökningsarbetet

Johan Emanuel, finansieringsexpert på IMCG tipsar om fyra ”husregler” att hålla sig till i ansökningsarbetet.

Ny finansieringsexpert till IMCG

Vi är glada att vi har fått en ny kollega! Ulla Lindberg är IMCGs nya ansökningsexpert och projektledare

Några rubriker i senaste numret

  • EUs satsning på koldioxidinfångning
  • 4 husregler att hålla sig till i en ansökningsarbetet
  • Ny finansieringsexpert till IMCG

LÄS SENASTE NUMRET HÄR