Nyhetsbrev

Nytt nummer av Inblick & Utsikter!

2021-06-01

Maj 2021: Andra numret av IMCG:s nyhetsbrev Inblick & Utsikter är ute! I vårt nyhetsbrev ger vi inblick i vad vi sysslar med på IMCG och vad som är på gång. Prenumerera och håll dig uppdaterad på det senaste inom hållbara affärer med impact-fokuserade nyheter.

Horizon Europe

Förändringsprocesser och omställningar kräver ofta tunga investeringar. På IMCG spanar vi på allt nytt som är på gång inom EU-finansiering. Det gör att vi vet vad som skiljer det nya Horizon Europe mot Horizon 2020. Vi har bland annat koll på de finansieringsmöjligheter som SME-accelerator erbjuder och listar några viktiga saker som hjälper dig i din ansökan.

De flesta av våra kunder befinner sig i ett spännande och ibland omtumlande utvecklingssprång. Titta till exempel på energibolagen. De måste ställa om och förändra sin affärsmodell då det ställs allt hårdare krav på förnybar energi och ökad flexibilitet på marknaden.

Många städer funderar över vilka hållbara mobilitetstjänster som passar den tätbebyggda stadskärnan. Fler behöver få insikt! Vi tipsar om hur man kan lära av DenCity, som bjuder på implementeringsguide för en rad sådana tjänster.

Och så vill vi bara nämna vår kompis Alfons Åberg. Missa inte att ta del av Alfons Åbergs Kulturhus digitala förändringsresa!

Några rubriker i senaste numret

  • Horizon Europe är igång!
  • Så lyckas du som gasellbolag i EU:s nya SME-accelerator
  • Energibolagets affärsmodell på en flexibel marknad

LÄS SENASTE NUMRET HÄR

IMCGs finansieringsexperter

Related content